Boren

Specialist in boren en zagen met diamant

Met onze diamantboren en zagen maken we uitsparingen in alle steenachtige objecten, beton en asfalt. Geluidsarm werken en het boren en zagen met diamant in water- of stofgevoelige, kleine ruimtes is onze specialiteit.

Het kan gaan om kleine stopcontacten met sleuven voor de voedingsleiding, maar ook om gaten met een doorsnede van 1.20 meter voor grote installaties of een uitsparing in een betonnen vloer voor een liftschacht.

Passende werkwijze
We vinden altijd een passende werkwijze waarmee zowel de ruimte als de nabije omgeving volledig worden gerespecteerd. We zorgen ervoor dat de opdracht naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Meer informatie? 
Mail ons of bel 0174 29 85 03

Lees meer over slopen

Molenaar Service voert sloopwerken uit van elke categorie. Van renovatiesloop tot bouwsloop. Of het nou gaat om een keukenblok of een totaal fabrieksterrein. Wij slopen het en verzorgen de totale afvoer van de materialen voor u.

Lees meer over bouwen

Molenaar Service kijkt verder dan alleen de sloop- en boorwerkzaamheden. Met ons team van vakbekwame medewerkers uit verschillende bouw-disciplines kunnen wij flexibel bijspringen tijdens uw bouwproject.

Lees meer over infra

Infra-werkzaamheden of grondwerk vormt de basis voor uw bouw- of ontwikkelplannen. Molenaar Service is expert in het aanbrengen van een solide fundering voor uw plannen. Zowel zichtbaar op maaiveld als onder de grond.