Infra

De basis voor uw infrastructuur

Infra-werkzaamheden of grondwerk vormt de basis voor uw bouw- of ontwikkelplannen. Molenaar Service is expert in het aanbrengen van een solide fundering voor uw plannen. Zowel zichtbaar op maaiveld als onder de grond.

Molenaar Service ontgraaft en verzet grond, levert grond, grind en zand en ontwikkelt verhardingen en funderingsmaterialen. Alles wat nodig is om de juiste basis voor uw plannen te realiseren.

Van woonwijk tot schoolplein
Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren daarnaast worden onze diensten ook ingezet bij overheidsprojecten. Denk daarbij aan het (her)inrichten van straten en woonwijken, de aanleg van bedrijfsterreinen, (sier)straatwerk in de tuin, straatwerkreparatie en de aanleg van schoolpleinen.

 Meer informatie?
Mail ons of bel 0174 29 85 03
Lees meer over slopen

Molenaar Service voert sloopwerken uit van elke categorie. Van renovatiesloop tot bouwsloop. Of het nou gaat om een keukenblok of een totaal fabrieksterrein. Wij slopen het en verzorgen de totale afvoer van de materialen voor u.

Lees meer over boren

Met onze diamantboren en zagen maken we uitsparingen in alle steenachtige objecten, beton en asfalt. Geluidsarm werken en het boren en zagen met diamant in water- of stofgevoelige, kleine ruimtes is onze specialiteit.

Lees meer over bouwen

Molenaar Service kijkt verder dan alleen de sloop- en boorwerkzaamheden. Met ons team van vakbekwame medewerkers uit verschillende bouw-disciplines kunnen wij flexibel bijspringen tijdens uw bouwproject.