Gericht advies en snel handelen

Aan de hand van uw wensen, de eisen in het bouwteam en de omstandigheden rondom het sloop- en bouwproject inventariseren we welke werkzaamheden nodig zijn en hoe het plan van aanpak eruit gaat zien. Daaruit volgt een gericht advies, de planning en een nauwkeurige prijsopgave. U weet precies waar u aan toe bent.

Teamwork
Ook tijdens de sloop en de bouw kunt u vertrouwen op onze service. We hebben dagelijks contact met u over de voortgang van het project en werken samen met de betrokken werkuitvoerders. Dat is wel zo praktisch, want als er onverwacht iets moet worden gesloopt, geboord of gezaagd, dan kunnen we snel actie ondernemen.

Eigen materieel
Naast eigen projectleiders, voormannen, slopers, chauffeurs en machinisten beschikt Molenaar Service over een compleet assortiment aan eigen sloop- en bouwmaterieel, boor- en zaagmaterieel, machines, kranen en containers. Hierdoor kunnen we altijd direct voor u aan de slag. We zorgen dat uw project voorspoedig verloopt.

Milieuvriendelijk
Efficiënt en doordacht slopen is bij ons gangbaar met het oog op het milieu. Ook de afvalverwerking houden we graag in eigen hand. We sorteren per afvalstroom, voeren de materialen af en gebruiken ze opnieuw of we laten ze verwerken tot nieuwe bouwproducten.

Meer informatie?
Mail ons of bel 0174 29 85 03