Slopen

Sloopwerken van elke categorie

Molenaar Service voert sloopwerken uit van elke categorie. Van renovatiesloop tot bouwsloop. Of het nou gaat om een keukenblok of een totaal fabrieksterrein. Wij slopen het en verzorgen de totale afvoer van de materialen voor u.

Dat doen we handmatig of machinaal. Afhankelijk van de aard van het sloopwerk. Ook voor de meest complexe sloopwerken kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een uiterst moeilijk bereikbare locatie of een slooppand dat tussen twee te behouden monumentale panden in staat.

Intact
Met ons bouwkundige inzicht en vakbekwaamheid zorgen we ervoor dat de directe omgeving geheel intact blijft en omwonenden geen hinder ervaren. De sloop wordt helemaal naar uw wensen verricht.

Meer informatie?
Mail ons of bel 0174 29 85 03

Lees meer over boren

Met onze diamantboren en zagen maken we uitsparingen in alle steenachtige objecten, beton en asfalt. Geluidsarm werken en het boren en zagen met diamant in water- of stofgevoelige, kleine ruimtes is onze specialiteit.

Lees meer over bouwen

Molenaar Service kijkt verder dan alleen de sloop- en boorwerkzaamheden. Met ons team van vakbekwame medewerkers uit verschillende bouw-disciplines kunnen wij flexibel bijspringen tijdens uw bouwproject.

Lees meer over infra

Infra-werkzaamheden of grondwerk vormt de basis voor uw bouw- of ontwikkelplannen. Molenaar Service is expert in het aanbrengen van een solide fundering voor uw plannen. Zowel zichtbaar op maaiveld alsĀ onder de grond.