Bouwen

Bouwen en assisteren volgens afspraak

Molenaar Service kijkt verder dan alleen de sloop- en boorwerkzaamheden. Met ons team van vakbekwame medewerkers uit verschillende bouw-disciplines kunnen wij flexibel bijspringen tijdens uw bouwproject.

Denk daarbij aan ondersteuning bij grond- en straatwerk, asbestsanering, het aanbrengen van binten en verankeringen, ad hoc bouwwerkzaamheden of extra materieel, machines en mankracht. 

Ook helpen we u bij lastige vraagstukken die plotseling ontstaan tijdens bouwproject en geven wij advies bij complex zaagwerk met specialistische apparatuur, het inkorten van buizen of het verplaatsen van grote of zware objecten. Als u op korte termijn bouwmaterieel of machines nodig heeft, dan kunt u die bij ons huren. Indien gewenst met chauffeur of machinist. Ook voor extra mankracht kunt u bij ons terecht.

Meer informatie?
Mail ons of bel 0174 29 85 03

Lees meer over slopen

Molenaar Service voert sloopwerken uit van elke categorie. Van renovatiesloop tot bouwsloop. Of het nou gaat om een keukenblok of een totaal fabrieksterrein. Wij slopen het en verzorgen de totale afvoer van de materialen voor u.

Lees meer over boren

Met onze diamantboren en zagen maken we uitsparingen in alle steenachtige objecten, beton en asfalt. Geluidsarm werken en het boren en zagen met diamant in water- of stofgevoelige, kleine ruimtes is onze specialiteit.

Lees meer over infra

Infra-werkzaamheden of grondwerk vormt de basis voor uw bouw- of ontwikkelplannen. Molenaar Service is expert in het aanbrengen van een solide fundering voor uw plannen. Zowel zichtbaar op maaiveld als onder de grond.